Lieve vrienden, donateurs, fans en familie,

 

Wij zijn jullie ongelooflijk dankbaar voor alle enthousiaste berichten, reacties en steun, die Hallo  Bandoeng! de afgelopen weken van jullie heeft gekregen.

 De Crowdfunding campagne is meer dan succesvol geëindigd en de decorbouwers konden al veel eerder starten zodat wij de eerste try-out op 22 mei goed beslagen ten ijs konden komen. En wat was het een groot succes!  Wij worden er stil van. 

 Enkele reacties van het publiek willen wij jullie niet onthouden, omdat wij super trots zijn!! 

Matthijs:

 Ik was zwaar onder de indruk door de mix van geschiedenis, thematiek en het emotionele familieverhaal van Loulou Rhemrev. De herkenning steunt mijn erkenning. Het is ook mijn verhaal, maar niet alleen van mij… vertel het rond!”  

 

Edmee:

“Hele herkenbare dingen en aduh ze is geweldig zeg, Fijne avond gehad. Dank” 

Audrey:

“Wat een mooie voorstelling! We worden door Loulou Rhemrev meegenomen op een reis door haar familiegeschiedenis op een heel afwisselende manier. Vaak ontroerend, soms komisch en een enkele keer confronterend. Ook voor iemand zoals ik, zonder Indische roots, blijft het heel herkenbaar hoe familie je vormt en van invloed is op hoe je verder in het leven staat . Kortom; een indrukwekkende familiehistorie met prachtige liedjes en bijzonder goed gespeeld en vormgegeven! “

 Aan een speellijst wordt gewerkt! Tot ziens in het theater!

Wilt u meer informatie en/of op de hoogte blijven? Laat dan uw naam en email-adres achter in het Contactformulier.

Stichting Toneelwerk     –     Bilderdijkstraat 40     –   2013 EK Haarlem    –   Nederland