Bezetting / CV 

De volledige bezetting van Hallo Bandoeng! bestaat uit een actrice en twee muzikanten.

Loulou Rhemrev (actrice)

Na haar afstuderen aan de toneelacademie in Maastricht (1990) is zij te zien geweest in verschillende televisieproducties zoals Baantjer en Vuurzee en in vaste rollen zoals in o.a. Schiet mij maar lek met Peter Lusse en de Duitse Crimi Cobra 11. Ook speelde zij in diverse theaterproducties waaronder Gouwe Handjes met John Kraaijkamp en in meerdere familievoorstellingen. Sinds 2008 is zij werkzaam bij theatergroep Plezant en speelt zij daar in verschillende producties. Naast het acteren, schrijft en regisseert zij inmiddels meer dan vijftien jaar voor verschillende gezelschappen, zoals bij het Haarlemmerhouttheater de spannende voorstelling The Woman in Black.

Eva van de Poll (celliste)

Al tijdens haar studie aan het Conservatorium in Amsterdam werd Eva getrokken door de wereldmuziek en de hedendaagse muziek. Zij heeft gespeeld bij het muziekensemble Escher Ensemble en tourde met jazzfluitist Chris Hinze. Sindsdien legt zij zich toe op de hedendaagse muziek en wereldmuziek met haar ensembles Pavadita Tango Stringquartet en The Klezmer Society. Met Pavadita speelde zij oa tijdens het North Sea Jazz Festival in het programma van de legendarische Ibrahim Ferrer – zanger van Buena Vista Social Club. Ook samenwerking met andere kunstvormen hebben Eva’s liefde. Zo speelde zij met theatergroep Plezant, The Lau en the Scene, Carel Kraijenhof en het Max Tak Filmorkest.

Tom Meulman (componist, pianist)

Tom heeft de muziek van de voorstelling gecomponeerd. Sinds 1988 is Tom werkzaam in de theaterwereld als theatermaker en muzikant met eigen bands en groepen. In 1997 was hij mede oprichter en artistiek leider van Plezant Producties. Plezant maakt muziektheatervoorstellingen over werk, leven en liefde, veelal in opdracht voor bedrijven, overheden en andere organisaties. In 20 jaar hebben ze tientallen voorstellingen gemaakt voor en in samenwerking met o.a. Philadelphia, CIZ, Rabobank, PWC, UWV, ING, Achmea, AMC, Radboud UMC, Belastingdienst, Otib, Dudock, TLS enz. Hij was naast eigenaar ook artistiek leider, met als hoofd-aandachtsgebied de muziek en de liederen. Bij deze voorstellingen had hij een grote artistieke vrijheid en als doel te confronteren, bewust te maken en te inspireren.. Sinds 2014 is Tom eigenaar van Tom Meulman tekst – muziek. Hij schrijft liedjes en componeert muziek voor zowel eigen programma’s als in opdracht.